- Den framtida ARKiVARiEN / Det ljusgröna antagningsbeskedet -

Vet ni vad? Jag har något riktigt roligt att förtälja. Något riktigt, riktigt, riktigt roligt! I fredags fick jag ett antagningsbesked som var positivt. I ljusgrön text stod det med stora bokstäver ANTAGEN. Va? Har jag blivit antagen? Till en utbildning? Hur? Nä. Inte jag. Hur är det ens möjligt? De måste ha tagit fel. Jag var ju 8:e reserv och typ fem har tidigare blivit antagna från min lista. Men se där. Jo. Inte kan de väl luras hur som helst. Är det min tur nu?


Tro fan att det är det! Nu är det faktiskt min tur. 

Jag som hade haft i beräkningarna att göra åtminstone ett högskoleprov. Ta igen mig till hösten 2020. Möjligtvis börja studera då. Men icke. Det var visst någon som tyckte att jag skulle få sitta i skolbänken tidigare än så. Så i höst kommer jag att börja studera till Arkivarie, med inriktning idéhistoria. Jag är så jädrans glad må ni tro! Jag kommer att på bästa sätt säkra min framtid, som jag ju hade som Nyårslöfte för 2019. Nu kommer jag att kunna göra exakt såhär: (x) Sätta ett glatt litet kryss! Ja, jag ba betar av. Framåt, framåt framtiden ter sig ljus!

Som ni förstår är jag mycket glad. Äntligen. Jag som vill någonstans. Som jag funderat, knåpat och knepat. Jag kommer att ha en högskoleexamen! Hurra, hurra, hurra!

✕ Fruktansvärt & Inspirerande, ✕ Studenteriet | |
#1 - - Mathilde:

fasiken vad bra gjort av de som hoppade av! och av dig som börjar studera! Jag kommer göra samma sak, och det känns så pirrigt och fantastiskt bra att ta den där jäkla högskoleexamen. Hurra för oss båda vettja! :D

Svar: Håller helt med! Det känns helt fantastiskt, :D Vad ska du studera för nåt?! Vad spännande. Hösten känns verkligen som en nystart på alla sätt och vis. Själv ska jag börja fixa alla böcker.. som man ska läsa. Åh, så himla roligt är det! Hurra, hurra för oss båda!! :D Vilken höst vi har att se fram emot!
frokentrad.se

#2 - - Mathilde:

Jag ska läsa en kandidat i klassisk musik! har väntat i fem år på detta, så är helt galet pepp! :D

Svar: GRATTIS! :D Vad härligt! Jag hoppas att du kommer att trivas!! <3 Det är extra härligt när man väntat och väntat! Jag förstår att du är pepp som sjutton, :D
frokentrad.se

Upp