- Inredningstankar / Stugprojektet -

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade mina tankar om mitt Stugprojekt. Tanken är att taket så småningom ska bytas ut. Det ska målas, tapeseras och slipas golv inomhus. Det ska komma in gammelnya möbler. Min tanke är att det ska gå att sova där ute. Bara vara, ta det lugnt och slappna av från storstadsspringet.

Möbler/inspiration som jag vill ska flytta in hos oss i framtiden:

→ En rymlig bäddsoffa att ha i vardagsrummet. 

→ Ett soffbord i teak. Ett gammalt hederligt med plats för tidningar där under.

→ En gammal fin fåtölj i fint skick. Kanske får min fina korgstol flytta hem igen? Vi får se framöver. 

→ Flera gamla speglar i olika storlekar att ha överallt. Gärna i rotting. Ni vet sådana där som ser ut som blommor? Jag har hittat ett perfekt exemplar på HEMTEX, kolla in den HÄR!

→ Ett litet matbord till köket som man lätt kan dra undan stolarna under. Gärna stolar i annan färg än bordet! Kanske nåt att måla en ljummen sommarkväll på altanen?

→ En utdragssäng till sovrummet som är enkel att dra in och dra ut vid behov. Jag har kollat in olika dagbäddar som jag tror skulle passa perfekt. Med förvaring för sängkläder, viktigt!

→ Ljusa gardiner som går ända ned till golvet.

→ Ett öppet förvaringssystem till köket i glas. Gärna ett gammalt doktorsskåp så att man kan se tallrikarna och muggarna där inne. Lätt att städa, dessutom.

→ Klistra fast en retrotapet i 50- talsstuk i köket, för att hålla det någorlunda tidsenligt. 

→ Åtminstone en liten trasmatta någonstans.

→ En sopborste i trä och metall. En som håller! 

Det var allt som jag spontant kom att tänka på just nu. För tro mig, om det är något som jag tänker på att fixa med så är det min stuga. Jag vill så gärna rusta upp det där stället så att det blir fint och beboligt. Vill ha det till min fristad där jag kan hitta lugnet. Få tid att tänka och fixa med det jag vill. Ha olika projekt och hitta fina grejer på loppisar. Att liksom jämt ha stugan i åtanke om jag hittar nåt fint. Sommaren 2019 blir året då det kommer att hända grejer. Bestämt!

✕ Stugprojektet i Fållökna | #hemtex, #inredningsplaner, #malmköping, #stugprojektet | |
Upp