Cirkusfjärilarna made by night.

Jag känner mig lagom förföljd av nattjärilar här och var. Från och till har jag sett dem på de mest märkliga av ställen. Här satt den bredvid Blåstrappan vid Brommaplan. Sa hej när jag skulle iväg till ett möte. Vad vill de mig? Förmodligen bara säga hej, antar jag. Eller vad annars?

Imorse var det inte lagom kallt. Nej, det var svinkallt. Kände mig dum som glömde skinnhandskarna hemma i tygväskan. Idag var jag på språng en stund. Ikväll ska jag och min käraste simma tillsammans. Använda det där gymkortet som blivit liggande sedan mina operationer. Jag vet (!) det är svinlängesedan jag opererade mig. Skärpning! Klart kvinniskan ska bada och njuta lite av livet. Självklart. 

Kanske blir det fruktsallad ikväll. Kanske något annat. Vill vara kite lagom nyttig fast jag älskar ostbågar mer än något annat. I alla dess former. Och, vad är det jag brukar säga? Fredagar betyder ostbågar. Fast inte förra fredagen och kanske inte denna heller. Vi får se var den lilla Golfen för oss i kvällen. Eller ska man ta cykeln? Fast med handskarna på.

✕ Vardagligheter | |
Upp