Lördag, söndag, måndag och tisdag.

Min helg inleddes med lördagsvåfflan. Helt fantastiskt! Varje lördag oavsett vad jag ska göra senare på dagen så äter vi jämt våfflor tillsammas. En tradition jag inte tänker ge upp hur som helst! Den här lördagen passade vi på att slänga på frysta bär som pricken över grädden.


Så himla gott! Om ni undrar vad det är som är omringlat så är det chokladsås.


Senare på lördagskvällen åkte vi in till Skogskyrkogården för att tända ljus. Det var vackert och vi promenerade i nästan 2,5 timme. Abra fick stanna hemma (stressig miljö för en tax + att jag inte tycker att hon ska vara på den jättelika kyrkogården.) Vi avslutade vår Allhelgona med att äta grekiskt på Söder. Det finns en restaurang som heter Kamarina där som har en jättegod vegetarisk tallrik. Jag tar alltid den. Rekommenderas!

I söndags tog vi en rejäl långpromenad med Abra som älskar att vara ute bland löven. Hon smälter in så bra! Jag har även hunnit storrensa förrådet del 1 och följt med Molnrum till Beyond Retro. Jag hittade två boleros och Den Lilla Svarta som jag kan ha i alla lägen. Har ni gjort något särskilt över Allahelgona? Idag har jag bara tagit det lugnt som mest och sovit en stund på dagen. Jag känner mig nästan lite dåsig. Jag sover nästan aldrig på dagen såvida jag inte har en migränattack. Konstigt. Det är väl bara en sådan dag idag, helt enkelt. Men än är den inte slut! Och nya äventyr väntar runt knuten.

✕ Vardagligheter | #allhelgona, #långledigt | |
Upp