Ingen otursdag i sikte.

Det är fredag och det är sommar. Jag har massor på gång och det är så skönt ute. Närmare 30 grader varmt, om jag inte är helt fel ute. Idag sommarjobbar jag min sista dag och det firade jag (som alla andra dagar) med att sitta i Monica Zätas park. Det har blivit min favoritpark i centrala Stockholm. Varje dag har jag suttit där vid 14:00 och njutit. 

Jag känner mig nervös och pirrig inför nya utmaningar som komma skall. Vill fortfarande vara lite hemlig om mina bravader här på bloggen. Men tids nog får ni som inte vet också veta! Jag har spännande grejer att förtälja. Jag kan nämna en sak och det är att det hela ska bli rasande trevligt! Som en kär familjevän brukar säga. Jag kommer då ha fullt upp. Kul! Tycker jag. 

I eftermiddag kommer min sambo förbi och hämtar mig. Vi ska käka middag ihop och vem vet var kvällen kommer att sluta? Det ska bli kul att få komma ut. Nu är det ett tag sedan som vi åt ute. Bara strosa runt i stan.. känna på sommaren. Smaka den! Mjodå. Här ska ledigheten firas stort. Jag känner mig förväntansfull som aldrig förr. Här händer det!

✕ Vardagligheter | |
Upp