Blå Lagunen på Ekerö | En diamant är hittad!

Vi bestämde oss för att ta en tripp till blå Lagunen idag. Vet ni var den ligger? För oss är det ett helt nytt ställe. Förra sommaren besökte vi Blå Lagunen men då på Gotland. Denna fantastiska badplats är nästintill identisk med förra sommarens äventyr.


Vattnet är turkost! Och klart. Man ser sina fötter klart och tydligt. Dock är det väldigt djupt, och det blir det snabbt. Bra att känna till om man har ej simkunniga med sig. 


Sanden var 100 grader varm, mjuk och lätt. Vi sprang ned för att svalka oss i denna trettiogradiga hetta. Själv ville jag nästan skrika av glädje eftersom detta är så nära Gotland i Stockholm man kan komma. 


Gurkan var glad. Vi badade 3 gånger allihopa. 

Det blåste lite en stund, men sedan var det nästan vindstilla. Om du som vi inte visste att detta paradis ens existerade, läs på om den Blå Lagunen HÄR! Du bara måste fara dit, oavsett om du är inbiten 08 eller inte. Från oss som bor på andra sidan vattnet tog det ca 40 minuter dit. Parkeringen kostade 50:- och det var helt klart värt varenda krona! Självklart kommer i åka hit fler gånger. Stockholms renaste badplats! En diamant är hittad.

✕ Resor & Bravader | #badställenistockholm, #blålagunen, #ekerö, #nästangotland | |
Upp