Den första februari | Om det här med ditt och mitt.

En ny månad. Redan februari. Var tog januari vägen? Hann jag med allt jag ville göra? Blev jag en sämre människa än tidigare? Vad hände egentligen? Tiden stod aldrig still. Har det hänt något nytt? Vad ska det bli av mig? 

Jag lämnade Gurkan på förskolan för lite drygt en timma sedan. Abra följde med, och vi gick hela vägen hem från Brommaplan till Södra Ängby. Abra strosade med, även fast slasket nådde henne en bra bit över fotknölarna. Stackars sate. Dryg och taskig matte som tar henne med ut i det här fulvädret. Hon får stå ut! Mer motion behöver hon för att må gott. Även jag. Om jag inte får röra på mig och promenera ute i det fria blir jag allvarligt deprimerad. Har jag märkt tydliga tecken på. 

Dagen har knappt börjat och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jag har en filmidé som jag bollade med Molnrum igår. Hon tyckte att det lät kul, så jag ska göra verklighet av den. Först skulle jag behöva ett våffeljärn. Sedan kör jag! Men det skulle inte skada om jag började fila på manuset. Tänkte ha ett, för första gången någonsin. "Solen skiner in i mitt fönster" vädrade Vädehoran och öppnade upp.

✕ Konstnärsliv, ✕ Vardagligheter | |
Upp