Måndag hit och dit i en snygg ullkappa.

Ännu en ny vecka och andra advent! Kan inte begripa var tiden tar vägen (som vanligt.) Roligt! Och skönt att tiden går. Jag vill så gärna ha ett nytt år. 2019. Vad kommer att hända då? Förmodligen något skitroligt och jättespännande. Gurkan fyller 6 år i april. Eh, va? Tiden. Ja, just ja! 

Ett litet urklipp av mig i min nya svinsnygga kappa från & other stories. Så nöjd! Jag ångrar mig inte en sekund över mitt "impulsköp" som inte var ett dugg impulsigt. Snart ska jag ge mig iväg igen. Till vårdcentralen. Hej, hundraåring och pensionärstant! Vi får väl se hur jag mår nu, några veckor senare. Förmodligen bättre. Jag har inte haft riktig migrän på en månad, bara småhuvudvärk. Då har jag knaprat alvedon och så har problemet varit ur vägen. Hur bra! 

Har ni hittat julklappar till alla nära och kära än då? Jag håller på och filar fortfarande. Fast helst vill jag inte vara ute jättesent. Jag vill i lugn och ro slå in paket och lägga under granen. Lite allt eftersom. Jag hade tänkt börja hitta presenter redan nu i veckan. Gå förbi Åhléns och shoppa över nätet. Jag har en plan. En idé! Sedan får vi väl se om det träffade rätt eller inte. Den röda julstjärnan står så fint på bordet. Ni vet om att man inte ska ha en sådan om man har en katt, va? De är tydligen skitgiftiga. Och katter gillar att käka på allt som är olämpligt. Själva tuggandet verkar vara någon slags hobby. 

✕ Vardagligheter | |
Upp