22 december 2018 | Några dagar innan jul.

Det är kallt som fan utomhus. Tur att jag har alldeles för många jackor att värma mig med. Snön yr utanför då och då, och yes; det är halt i kurvorna! Mörkt. Jag längtar efter ljuset. Snart blir det ljust igen! Det går fortare än väntat. 


Såhär såg sikten ut när snön var som bäst. 

.. och detta började vi käka på imorse till frukostkaffet. Kolor! Från Pärlans konfektyr. Jag har aldrig ätit något därifrån tidigare men det var riktigt gott kan jag meddela! Fick den som en liten julklapp. Ja, nu är det inte långt kvar alls. Nedräkning på allvar. Vad ska ni göra i jul? Ska ni vara borta eller hemma? Själv ska vi fira hemma hos oss. Med buller och stök. Vi har bestämt att inte laga lika mycket julmat som förra året. Det var nämligen så att kylen var sjukligt full ganska länge efter julens slut. Om man inte ska pracka på maten till någon annan. Det funkar det också. 

Vad gör jag annars då? Kanske några av er undrar. Jo, jag övningskör. Och övningskör. Nu mer än någonsin. Jag kör upp i slutet av januari, så jag har inte så lång tid på mig att öva längre. Kanske lite oroväckande, jag vet inte. Vi får helt enkelt se om jag får det eller inte. Jag kan inte göra mer än jag gör i nuläget. Nämligen mitt bästa. Nä, hörni. Nu ska jag förbereda lite till och sätta mig och beställa mat över internet. Skitnajs. Hemkört. God jul!

✕ Vardagligheter | |
Upp