Skräckfilmsmasken med peelande effekt gav dig mardrömmar i många, långa år framöver.

Jag har haft mycket för mig de senaste dagarna. Och när jag har haft mycket för mig så gillar jag att ta mig ett riktigt varmt bad. Gärna med en hårinpackning tillsammans med avskyvärt mycket badskum. Men så idag kom jag på att "Har inte jag en liten kul ansiktsmask gömd inne i lådan under vasken?" Och yes. Det hade jag. Den var vegansk så alla inblandande är förhoppningsvis nöjda och glada. Jag kände mig i varje fall nöjd över att inga djur kommit till skada under tillverkningen. Men så tittade jag mig själv i spegeln.

Vad har jag på mig, egentligen? Vad är det här? Tänk om någon liksom från ingenstans skulle komma in i badrummet just nu och se mig såhär? Möjligtvis skulle hen få sådana men för livet att jag skulle vara tvungen att betala skadestånd.


Andas in, andas ut. Skräckfilmen är snart slut. Det är bara att sänka ljudet lite! 

Självklart spelar det ingen roll om man lyckas snabba sig för att sänka ljudet. Den klassiska närbilden kommer ändå alltid som lägligast, när man är som mest uppspelt och livrädd. 

Ansikstsmasken kom från Radiant Glow / Sheet mask. Fick den från Glossybox för någon box sedan. Kolla in deras hemsida HÄR för vidare information! 

✕ Fruktansvärt & Inspirerande | |
Upp