Fröken Träds nya arbetsskor, ♥

Jag har under min tid på Bemz sprungit runt i skitiga Converse. Ibland i ett par silverglittriga. Nu, ett antal månader (till och med år!) senare har jag märkt att det inte är någon höjdare att fara omkring i just dessa knä & fotdödare. Så jag har införskaffat mig ett par andra älsklingar som jag har sneglat på under en tid..


Jag bestämde mig för ett par svarta Eccos med snörning.


Ljuvligt sköna. Mina fötter kommer tacka mig för denna investering.


Enkla i all sin enkelhet. Dessa kommer jag att kunna matcha med precis vad som helst i färgväg. Jag som gillar att ha på mig stökiga strumpbyxor!

Jag klickade hem dem från Footway i förrgår och jag hämtade ut paketet på posten idag. Så, jädrans snabb leverans! Trodde åtminstone att det skulle ta en vecka. Vilken tur jag hade! Jag har bestämt mig för att jag aldrig någonsin mer kommer att köpa billiga skor som tar kål på mina fötter. Framöver kommer det bara att få flytta hem bra pjucks hos mig! Imorgon ska jag glänsa med mina alldeles nya skor. Det ska bli en redig fröjd att få jobba i dessa! 

✕ Loppisskatter & andra fynd | Arbetsskor, Bemz, Butiksjobb, Ecco, Footway, Fotriktiga, Fröken Träd, Röda strumpbyxor, Svarta skor | |
Upp