Att dansa vid midnatt, dricka skurmedel & ha en sjujävlarns utsikt | Viking Grace

I fredags åkte jag och min Korv iväg på vår första gemensamma resa. Vi hade himla roligt! Äntligen tog vi oss iväg någonstans. Resan började vid Londonviadukten i Stockholm och destinationen var slutligen Åbo för en kort visit. 


Långa korridorer med hytter på bägge sidor. Ser ni nyckelpigorna på golvet? Höhö. 


Här bodde vi. På båten fanns bara 8 sådana här hytter, så vi hade det finfint! Sängen var MAGISK med världens fluffigaste kuddar. För att inte tala om utsikten.. 


Skål, champagne! 


Utsikten var makalös. Det här kunde bland annat dyka upp. En jättebåt. Vi var närmast styrbord, så vi såg allt. 


Under resans gång hette jag Gripenhjärra. 


Efter att ha bekantat oss med hytten så gjorde vi iordning oss för frukost. Här är Korven i mitt liv, ♥ 


Rejält hemmastadda blev vi! Liksom grejer överallt. 


Gott med kaffä! ♥


Jag tog en smörgås med mozarella, en jordgubbspannacotta & självklart dagens första kaffä! Pannacottan var.. mer än god! Jag kan för övrigt kan jag rekommendera Vapianos pannacotta. Den är supernajs!


.. det blev några drinkar. Både alkoholfria och mindre barnvänliga. Vi drack skurmedel, bland annat. Fast det var en senare historia. Och vi ska låta den vara just det; historia. 


Utsik från en av clubarna. Allt var så stort!


Såhär glad var jag, efter spa & massage. Kände mig som en riktig färsking. Som en nykläckt nyponros en solig dag i augustis sensommarvärme!

Efter allt promenerande var det skönt att slänga av sig skorna. Vifta på tårna och känna sig fri på havets böljande blå. 

Allt annat som hände efteråt glöms i havet. Att få se vattnet ett slag. Att få dansa med mannen i sitt liv och sitta ute på däck när solen inte riktigt gått ned. Att äta god buffé och gå på spa inklusive örtbastu med extra ånga. Vi drack goda drinkar, vi smuttade på städskrubbsmaterial. Vi lyssnade på tondöv kareoke och ifrågasatte finska sångtexter. Vi skrattade åt ett kalhygge i Retrobaren. Det var så extremt mysigt och kul. Ja, allt smakade roligt! Båten den var vår, ♥ 

✕ Resor & Bravader | |
#1 - - Hemma Hos Felicia:

vilken lyxig hytt ni hade!! :)

Svar: Ja, den var något alldeles extra! :-)
frokentrad.se

Upp