Äntligen internet!

Åh, vad detta är underbart! Sitter i skolan och ska strax börja söka jobb. Hemma har jag bara internet på mobilen, och det är hemskt jobbigt att sitta med ärenden på den. Måste skaffa internet hemma. Bredband. Detta fungerar ju inte i längden. Ingen människa idag, i Stockholm klarar sig utan internet. Jag måste fixgreja. Detta funkar inte i längden, det är då ett som är säkert. 

Jag vaknade sent idag. Struntade i att klockan ringde. Gurkan och jag tog det lugnt på morgonen. Jag lämnade henne senare, och då var alla på väg ut. De skulle leka på gården i det här fina vädret. Känns bra att de tar vara på att det är vår i luften nu. Ungar idag är alldeles för lite ute, de sitter bara vid sina iPads och har inget liv. Som om vi hade det, hähä. Ute var vi i alla fall.

Ja, då var det väl dags att sätta igång med dagens jobb. Söka jobb. Desperat söka jobb. Det kommer inte bli så värst mycket jobb för mig i sommar, tyvärr. Synd att jag fick reda på det så sent som nu. Känns inget vidare, men life sucks som ni vet vid det här laget! Dags att göra något åt min livssituation. Känns som att jag inte gör något annat i mitt liv än att just möblera om, rätta till och dra bort. "Ser den här kudden snygg ut mot mina nya svarta gardiner?" Ja, ni vet känslan. Undran. Längtan. Besvikelse. Känslan. Gråt ligger nära skratt och tvärtom. Men idag är jag glad, känner mig hoppfull mitt i all bitterhet. (JA, LIVET ÄR ORÄTTVIST - LÄR DIG ISTÄLLET FÖR ATT GNÄLLA!) Är du trött? Bli pigg! Drick kaffe och ta dig i kragen. Gör det du tycker är kul, var med människor som inspirerar dig. Skit i allt det andra. Var självisk. Egoistisk. Skratta dig glad. Ha, ha, haaa! Hej med dig!


Väldigt lånad bild.