Tio grejer du inte visste om mig innan du läste det här i smyg och gömde sidan för din sambo:

1) Jag älskar solglasögon och har skitmånga. Jag räknade alldeles nyss och nu är jag uppe i 8 stycken. De ska allra helst vara skitstora och täcka halva ansiktet. Det är min melodi med gitarrsolo, det!

2) Jag har alltid med mig minst en skrivbok ifall jag skulle få idéer eller infall om texter jag vill skriva. Som jag vill ska bli böcker. "One fucking day" som Herr Gripenhjärta ofta sa.

3) Jag älskar att höra berättelser och ankedoter av andra. Ibland kan jag säga "Berätta en historia" och då vill jag att du berättar. Man vet aldrig vad som kommer sägas, det kan vara precis vad som helst. Jag uppskattar när andra delar med sig av sina egna historier. Sparar på dem och lägger dem i min mentala skattkista.

4) Egentligen behöver jag använda glasögon jämt. För jag ser som en kärring. Men det skiter jag i för jag tycker att jag blir fulare. Är alldeles för fåfäng.

5) Jag har bestämt mig för att knäcka Strindberg. Ja, ni ska få se!

6) Jag lyssnar gärna på gammal svensk musik, med jävligt märkliga texter. Lyssna på "Jazzgossen" av Karl Gerhard så förstår du vad jag menar.

7) Jag äter gärna kokosmjölk (ni vet på burk?) Bara för att det är gott.

8) Jag är en sådan där jobbig jävel som inte hymlar med mina känslor. Jag kan gråta på tunnelbanan. Är jag ledsen så är jag. Då finns det ingenting som stoppar mig, hähä.

9) Mina favoritlukter är lukten från vissa gamla källare, eldrök och bensin. Och dyr parfym.

10) När jag är nervös så skrattar jag ganska mycket. Då vet jag inte vad jag ska ta vägen.