- Kapitel för kapitel, solen för en strand -

Just nu sitter jag och lyssnar på Lars Winnerbäck, han som du gillar så mycket, pappa.. hahahaaa! Och dricker mitt halvljumma kaffe. Jag är redan inne på kopp två. Det behövs inte mycket för den här lilla kroppen att bli hyper. Det är mörkt där ute, fast i veckan var solen framme i några minuter. Fast nu har jag ju fått den där ljusterapi- lampan av min karl, så vadå? Den lyser mig i ansiktet varenda vareviga morgon likt en liten sol. Den fungerar faktiskt, tro det eller ej. Man blir piggare! Inget ljus är som det där ljuset. Det är skitstarkt. Det är typ som att man ligger på stranden och blundar rakt upp i sommaren.

Jag har även hunnit morgonshoppat på Sellpy för första gången på månader. Jag hittade lite bra, fina grejer som kanske kommer att pigga upp det här skitvädret och mitt humör som liknar ett skeppsbrott. Jag är trött, igår natt hade jag en migränattack och den släppte inte över dagen. Men nu mår jag som jag ska - igen!

Jag vill lägga mig i soffan med en bok, med en kopp thé och en varm filt i knät. Kanske får också en fläckig tax plats där. Nu ska jag fortsätta med mitt läsande om genus (hurra!) och sedan är jag vidare mot evigheten. 
 
✕ Vardagligheter | #grått | |
Upp