- Accessoarer för håret / Nyss hemklickat från Glitter -

Eftersom jag går i tankarna vad jag ska hitta på med mitt halvlånga hår bestämde jag mig för att hårshoppa lite på Glitter. Det var längesedan som jag hittade något passande för håret. Detta var vad jag hittade: 


En enkel hårklämma för lata sommardagar. Tänker att den är skön när man snabbt som sjutton vill få undan håret när det är som varmast. Har tidigare satt upp mitt hår med hjälp av hårnålar, men märker nu att håret är så pass tungt att hårnlarna liksom "glider." Ska testa den här och se om håret sitter på plats.
Du hittar den HÄR!


Fyra par hårsnoddar i plast. Dessa ska vara mer skonsamma för håret än de vanliga som vi känner till. Vi får väl se om det stämmer eller inte.
Du hittar dem HÄR! 

Och sist men inte minst, ett volymverktyg för uppsättning av hästsvans. Den ska göra hästsvansen lite fylligare. Man sätter den i fästet i hårsnodden. Lite trixigt att förklara, men mer info hur man går tillväga hittar du på Glitters hemsida.
Du hittar den HÄR!

Det ska bli mest spännande att se hur volymverktyget funkar. Den är i massiv plast, så den lär ju inte gå sönder hur som helst. Jag får helt enkelt göra en utvärdering och berätta för er när jag använt den ett tag. Jag har varit sugen på den ett tag. Upplever att mitt hår även här "hänger" när jag ska sätta upp det i hästsvans.På ett sätt som inte är supersnyggt såvida man inte vill tupera håret och använda massa spray. Det vill jag inte. Spännande!

✕ Stil | #accessoarer, #glitter, #hår | |
Upp