- Uppdrag: Sälj -

Åh, ni ska bara veta vad som döljer sig i min lilla garderob hemma och i källaren. Just nu håller jag på att rensa (som jag alltid gör mer eller mindre) ut kläder och prylar som inte används. Kläderna säljer jag av på Tradera. Där heter jag thereselizette om någon av er vill hitta mig och se vad jag har i mina gömmor. Kanske till och med buda på något? Vem vet. HÄR finns fler fina annonser som Tradera lägger upp. Om ni inte hittar nåt hos mig, så kanske där? 

Det känns så skönt att städa ut det som inte eller sällan används. Vårstäda. Jag säljer av massa jackor och kappor som jag inte använder. Eller helt enkelt är för stora för mig. De har hängt i förrådet hur länge nu? Har två jackor i storlek 40, och ja. Nu har jag insett att storlek 40 är för stort för mig. Jag har accepterat att jag är en 36/38. Äntligen! Det tog tid för mig att fatta att jag är mindre än vad jag fattat att jag är. Skönt det. 

Förutom min hejdå- hets kring saker och prylar ska jag även idag ge mig iväg till gymmet. Jag behöver röra på mig! Särskilt med tanke på att jag på fredag ska opereras. Då kommer jag inte i första taget komma ut. Och framför allt inte röra på mig. Det får bli Netflix och böcker!

✕ Vardagligheter | #tradera | |
Upp