- Bling, bling fredagswow! -

Det är fredag hörni! Och gissa vad jag har gjort? Jag har varit ute på galej. Först till förskolan där vi hade ett alldeles förträffligt möte. Sedan bar det av till jobbet för att tacka av två kollegor. Det blev tårta och lite av ett mingel innan alla skulle tillbaka till sitt. Och jag till mitt. Vilket betyder hemgång och lite mer soffhäng. 

Solen är ute! Och jag med. Tack vare mina vackra skor som ni kan se här nedan, ↓ 

Jag vet att det ser lite tokigt ut. Ullkappa med sandalbling. En sommarflört med vinden. Men det är så livet är ibland. Jag har fortfarande bandage (tar bort stygnen den 4/4) så det är såhär jag ser ut just nu om du ser mig på stan. Vilket du förmodligen inte gör. För som sagt - soffan. Och Netflix. Lite till innan jag är helt hundra och kan flänga runt som jag alltid gör!

Det var så roligt att få komma ut och vara social idag. Det kändes faktiskt fantastiskt. Jag är inte en sådan som gillar att ligga på sofflocket med hörlurar alla timmar om dagen. Jag vill komma ut. Och särskilt om solen är framme. Visst är det skönt? Jag har sett flera olika vilda blommor här och var. Krokus, snödroppar och blåsippa! Jag är helt säker på att det kommer att bli en kanonvår. Ska ni hitta på nåt kul i helgen? Själv ska jag jobba några timmar imorgon. Vi får se hur mycket jag orkar gå omkring. Jag gör vad jag kan! 

✕ Operation, ✕ Vardagligheter | #fredag, #våriluften | |
Upp