- Ytterligare en till familjemedlem -

I fredags fick jag och Gurkan ett ifall. Vi kollade på fiskar på nätet. Och hittade en som vi aldrig tidigare sett! Jag frågade henne om hon skulle vara intresserad av att en sådan skulle flytta hem till oss. Utan den minsta tvekan i rösten sa hon ja (!) Och igår så tog vi oss ut i solen och hämtade hem ytterligare en till familjemedlem. 


Strax innan avfärd mot Hornstull. Hennes två kompanjoner; till vänster Prinsessafisken. Till höger; RegnbågsPrinsessan (också kallad Regnbåge.) Och yes, det är jag som stickat tröjan som ni ser. Haha. Ahaha! 


Här ser ni hennes glada uppenbarelse! Tillsammans med sin nya kompis, Nemo. Som är en Clownfisk. 

Vilket äventyr! Ny kompis och så käkade vi den första glassen tillsammans. Så härligt! Solen lyste på oss igår och det var så enormt skönt ute. Även just precis nu lyser solen in så pass mycket att det är svårt för mig att se vad jag skriver. Vilken lycka! Att ha så många pratsamma fiskar i sitt liv. 

Just idag fick Nemo följa med till förskolan. Vi får väl se i eftermiddag hur det gick för dem idag. Och vad han har berättat för historier. Är osäker på hans personlighet.  

✕ Vardagligheter | |
Upp