- Tankar & funderingar kring Fröken Träd -

Jag började skriva på Fröken Träd i januari 2016. Då var jag mitt uppe i min skilsmässa, gick på Pernbys och var inne i en kreativ process. Idag är det oktober 2018 och jag lever ett helt annat liv. Jag jobbar och prioriterar fel ibland. Jag har bloggat från och till i 10 års tid nu. Så inte helt sällan funderar jag kring vad den här bloggen ska handla om. I nuläget kretsar den mycket kring mig och mitt liv i vardagen. Där ni får följa med i valda sekvenser. Vad skulle ni vilja läsa om här inne? Jag vänder mig till er som följer den här bloggen och varit här ett tag. Vad skulle ni vilja se här? Vill ni se längre texter? Bilder? Jag vill vara kommunikativ här nu. Känner att jag inte alltid har varit det.

Jag skulle vilja att den här bloggen innehåller: 
- Många fler bilder!
- Inlägg där ni får följa med mig under en dag, när det händer något särskilt. Inte "jag gick till jobbet" och sedan gick jag och la mig. Känns inte inspirerande alls.
- En "krönika" som dyker upp på en vald dag varje vecka. Tänker mig fredagar.
- Mode och inredningsrelaterade inlägg. Det som intresserar mig! 
- Vegetariska receptinlägg. Jag tror inte många av er vet att vi i familjen Gripenhjärta/Hammerholm gillar mat. Och att tillaga den, såklart!

Jag vill utveckla den här bloggen till något mer, något annat. Känner att det är dags nu; några år senare.

✕ Bloggen om & med Fröken Träd | |
Upp