Ett bad och sedan är det klart!

Torsdag, hörni! Har någon av er någon aning om vad som har hänt med den här veckan? Jag har absolut inga teorier. För jag har inte hunnit med; som vanligt. Huvudvärken har inte slagit till med sin fulla kraft. Jag har fått vila lite. Ingen är mer lättad än jag. Och min sambo. 

På tal om min sambo. Han gillar att mata fåglar. Och utanför vår låtsasbalkong så har han satt en fågelmatare. Idag fick jag bilden här ovan. En riktig rackare! Han berättade att den satt där i minst en timma och käkade. "Det är den största lilla fågel jag någonsin sett.." Var hans reaktion på detta. Mina kollegor sa att den måste vara förstorad. Sicken baddare!

Klockan börjar närma sig kväll och snart ska jag säga godnatt. Till er och till alla här i huset. För det är en dag imorgon också. Då får jag se vad som händer och sker. Till Liljeholmen ska jag i vilket fall som helst. Och då får vi se om det blir någon leopardaffär eller inte! (Efter den förra leopardincidenten.. är fortfarande lite förfärad över det hela!) Besvikelsen var total. Ja, den var förjävla ful helt enkelt. Kanske har jag mer tur imorgon! Imorgon följer ni med.

✕ Vardagligheter | |
Upp