Butiksmedarbetarens migrän från Helvetet.

Den kommer tillbaka. Nu oftare än någonsin. På en bio, snart nära dig! Det känns knappast kalas det här. Så jag har nu bokat tid hos vc. Fick en tid så snabbt som imorgon! Känns fantastiskt. Jag hoppas att jag kan få hjälp så fort som möjligt. Jag är öppen för förslag! Verkligen; vad som helst bara jag slipper dessa attacker. Eller åtminstone minimera dem. Huvudvärken ligger ju kvar och skvalpar. Som ett brus. Mellan attackerna. Haha. Ha, ha, haaa!

Igår trodde jag att jag skulle dö, bokstavligt talat. Jag hade inte sovit natten innan, för mitt huvud dunkade halva natten. Jag vaknade, tog två alvedon vid femtiden på morgonen. La mig i sängen med kudden över huvudet och hoppades på det bästa. Vaknade och det kändes helt okej. Och så skulle jag till jobbet. Ställde mig i duschen. Tänkte att den här dagen ska jag klara! Det är ju ändå bara 4 timmar. Fan fick jag för det. Migränen smög sig tillbaka. Tur som sjutton att det inte kom in jättemånga kunder. Var tvungen att ursäkta mig där två gånger. "Jag är ledsen, jag är inte asocial. Jag har bara en fruktansvärd migrän som inte vill släppa taget.." De var snälla. Jag satt i vår enda fåtölj. Försökte blunda för ljuset är så starkt i butiken vid ett anfall. Mådde illa. Nä, jag mår inte bra. Det är något som inte stämmer. Nu ska jag ta reda på vad. Sedan får jag se vad som händer. Huvudsaken just nu är att jag sökt hjälp. Jag gillar det inte. Att söka hjälp. Har väldigt lite tilltro till vården. Har för många dåliga upplevelser samlade allesammans i ett fack. 

Så idag är jag hemma. Med en Gurka som hostade som sjutton imorse. Tur i oturen. Kanske är det någon som ser mig ibland? Jag undrar så vad det är som triggar migränen. Jag har märkt att mina ögon inte gillar rött ljus i för många punkter samtidigt. Typ på kvällen när man ska vänta vid ett rödljus och allt är rött framför en. Då vill jag blunda och det kan jag inte göra om det är jag som kör. Inte heller starkt butiksljus gillar min hjärna. Vill ta solglasögonen på mig inomhus. Vad är det med mig? Som sagt, ska ta reda på det inom en snar framtid. Har ni några erfarenheter av migrän?

✕ Vardagligheter | #migrän | |
#1 - - Linnea Westling:

Krya på er! ♡ ♡ ♡

Upp