Tjugosexårskalas i toppklass!

Igår fyllde jag 26 år. Och det firades riktigt ordentligt! Med både tårta, presenter och sång. Jag kunde verkligen inte haft det bättre! Nästan hela familjen var samlad. Vilket kalas det ställdes till med!


Jag överraskades med en tårta utan dess like. Jag tyckte att det var något bekant med den. Och ja, det var det onekligen. Det var en Jörgen- tårta! Helt fantastisk! Jag märkte inte ens när sambon kom hem med den. Vilket jobb! 


Choklad + lila + guld. Finns det någon bättre kombination? Nä. Aldrig! Den var så god. Och så stor. Vi har en gigantisk bit kvar i kylen. Som vi förövrigt nallade på till frukost imorse. Haha. Jösses. Tack Jörgen! Vilken otroligt fin tårta du bakat! Du gör bröllopstårtan sedan, okej? ♥ 


Jag fick en cykel. Kan ni förstå? Inte jag. Jag tittar till den då och då från min kant på soffan. 


Praktfullare cykel får man leta efter. Jag kommer inte att hitta en finare någonstans, ♥ Inte i hela Bromma!


Ser ni vad som skymtar på soffkanten? Känner ni igen de karäkteristiska hyllplanen? Ni gissar rätt. Ovanför min sekräter kommer en sprillans ny Stringhylla sitta. Den håller mitt hjärta på att skruva upp just i detta nu. 


Här är mitt läger just för tillfället. 

Vilket firande igår! En cykel, en stringhylla & en våg som jag kommer ha användning för. Jag hade det riktigt fint. Jag är så glad och tacksam. Det är inte alla som har en sådan bra familj som jag. Som ställer upp för varandra när det blåser och är vindstilla. Tack för alla gratulationer och världens bästa tårta, tårtmästar´n! ♥ Tack för att du, mitt älskade hjärta ställde till med detta spektakel, som skämmer bort mig fullständigt! ♥ 

✕ Vardagligheter | #26år, #cykel, #födelsedagsfirande, #jörgenskalastårtor, #stringhylla | |
Upp