En nyopererad fot i ett soligt Södra Ängby | Det där med att anpassa sig.

För två dagar sedan gjorde jag den första operationen på vänster fot. Det gick bra! Väldigt bra. När jag kom in på kliniken var jag orolig, nervös och rädd. Det hade jag inte alls behövt vara. Jag blev finfint omhändertagen och det blev på det hela taget en positiv upplevelse! Allt som allt tog det cirka 45 minuter. Mest orolig var jag för bedövningen. Att det skulle göra hur ont som helst. Visst, det kändes. Men jätteont gjorde det inte alls. Två stick och sedan var jag så bedövad som jag kunde bli. Jag kände ingenting. Det läskiga var själva ljudet. Det lät som en nagelsax som klipper genom en tjock, tjock nagel. Som egentligen var mitt ben (?) Äsch, det gick bra! Nu har jag legat mest still med foten i högläge. Som jag blivit beordrad i två veckor framöver. Jag får se hur mycket jag står ut. Jag gillar inte att bara ligga på sofflocket. Jag är en människa byggd för att springa runt.


Fot i högläge! Tur att jag köpt på mig två 40×40 kuddar på jobbet. Haha. Abra är intresserad av vad jag har gjort. Jag inser nu mer än någonsin att jag har en väldigt klok tax i mitt sällskap. 


Att duscha var ett jobb i sig. Min älskling hjälpte mig att packa in foten. Vem har någonsin tackat nej till silvertejp? 

Vi tog oss ut på en liten solskensbiltur idag. Jag stod inte ut med att ligga inne en sådan här dag. Med foten i högläge även i bilen (såklart!) Man är väl inte dummare än att man sitter längst bak i mitten och viftar med tårna för föraren. Idag är det dessutom sista dagen som 25 år. Imorgon kliver jag över den där tröskeln till något annat. Ja, ni vet vad det innebär. Närmare 30 än 20! Fast inte gör det mig något alls. Är det någon som ser fram emot att bli 30 bast så är det jag. Jag hinner för varje år i kapp allt det där som rör sig ständigt där uppe. Förändring. 

Det kommer att bli roligt att bli firad imorgon; även fast jag inte kommer att kunna passa upp på någon alls. Det är ni andra som får passa på att springa runt lite extra. För den här sofflocksgamlingen kommer inte att kunna röra på sig nämnvärt. Ovanligt. Det är en sådan tur att jag har så fina människor omkring mig. Min sambo är fantastisk han. Han hjälper mig med allt i ur och skur, ♥ Jag är ledsen att jag inte har tagit bilder med min systemkamera på sistone. Jag vet att det blir mycket bättre bilder med den. Imorgon ska jag kompensera! Då får ni följa med på 26 årsfirande. Vi ses, kompisar! 

✕ Operation | #brommaortopedklinik, #fotoperation, #hammartå, #skräddarknuta | |
Upp