Adjö då bandage & stygn! | 8 maj - 1 juni 2018

Imorgon äntligen händer det! Mina stygn kommer att plockas bort och bandaget är ett minne blott. Numera är det mestadels i vägen. Jag går helt okej numera. Lite träning och sedan är jag som ny. Som jag längtar till imorgon. Jag vill att klockan ska vara 09.00 nu! Mitt bandagelösa liv ska firas rejält. Idag tog jag mig lite för mycket vin. Imorgon tänker jag äta något extra gott tillsammans med min sambo. 

Det har varit ett sjå, dessa två operationer. Förhoppningsvis kommer det att vara helt värt det. Jag får återkomma med uppdatering om ett halvår eller så. När svullnaden har gått ned på båda fötterna. Om jag inte minns helt fel kan det ta ganska lång tid innan fötterna kommer ned i sin vanliga storlek igen. På bara två, tre dagar så har jag börjat kunna gå helt okej. Inga längre stäckor än så länge för det orkar inte det resterande av benet med. Men jädrans! Snart är jag färdig för denna gång! Jag njuter av att tänka att imorgon har jag inte detta varma bandage på mig. Jag kommer att kunna ha båda mina sandaler på varje fot, och inte bara på den ena. Jag ska ta med mig den andra sandalen i en kasse imorgon. Säga adjö till foppatofflan som värmen på rejält den med.. tänk! Imorgon är jag en fri kvinna UTAN denna förskräckligt fula toffla. Som såklart gjort sitt jobb hur fint som helst.

Jag genomgick min första operation den 8 maj och imorgon (1 juni) tar jag stygnen från den senaste operationen. Vilka veckor! Detta det ska då jävlarns firas så det står härliga till. Lilltån är med. Fast det känns som att den ibland är ditklistrad. Haha. Jag är så glad, så glad så! Och sedan mina vänner; kommer ni att få se på andra inlägg. Som inte bara handlar om mina halvdana fötter. 

✕ Operation | #brommaortopedklinik, #fotoperation, #skräddarknuta | |
Upp