Solen, våren & rövhattshjärtat | Ett nytt år (igen!)

Haha. Hej! Ser ni solen vänner? Om ni bor i Stockholm så lär ni absolut ha sett den. Nu är det så soligt att det är jobbigt att gå utan solglasögon ute. Det är dit jag vill! ÄLSKAR det! Kanske kommer våren att börja komma nu. Håll tummar och tår! Vill ha vår. Vill ha blommor i rabatten och pollenallergi. Alla tillbehör som medföljer.

Nu lyckades jag allt; en bild i en bild i en bild. Allt för ett lyckat inlägg! 


Vad ska jag syssla med idag då? Jo, idag är det nyår (igen!) Om några timmar så åker vi till familjen och firar in det nya året. Lyllos mig som fick en karl som råkar vara iranier. Nyårsafton är nämligen min favorithögtid alla tiders. Så numera firar jag nyår två gånger/år. Kunde det bli bättre? Knappast.

Nu till rubriken: Vadå "rövhattshjärtat" tänker ni kanske nu. Jo, det är en grej som jag stör mig på. Så inihelvete. Ni vet när folk och fä skriver "det vääärker i mammahjärtat". Vadå mammahjärtat? Förstår inte grejen. Låter som ett direktcitat från Morran & Tobias i en dålig bemärkelse. Vi har ett hjärta var. Inte ett extra litet hjärta där bredvid som ska känna och värka. Och bara vara extra skitjobbigt i andras kommentarsflöden. Eller ännu värre; i det egna. Det är på det hela taget skitfjolligt (...) och bajsnödigt att skriva det överallt. Lite som alla dessa förbannade shabby-chic citat. Nä, jag orkar faktiskt inte. Låt oss komma fram till att det inte finns ett separat mammahjärta. Alla har ett. Förhoppningsvis. 

✕ Vardagligheter | #rövhattshjärtat | |
Upp