Att finna lyckan i en Regnbågsprinsessa | Äventyret mot Söders höjder.

I måndags var Gurkan och jag ute på en tripp till andra sidan stan. Närmare bestämt Söder! Exakta plats Hornstull. Gurkan älskar realistiska fiskar. Hon har två stycken som hon har hos sin pappa. Som jämt följer med. Så jag bestämde mig för att det även här hemma skulle flytta in en firre. Men det hade inte Gurkan någon aning om. Det var en överrasskning. Hon kunde inte gissa var vi skulle.


Vi gick till Sportfiskeprylar och hittade denna ljuvliga regnbåge. Min onga sken som en sol! Hon trodde liksom inte att det var sant. Att den där smårosa fisken skulle få följa med oss hem (!?!) Det var för övrigt en stor och välsorterad butik. "Fantasisk för fiskentusiaster!" hälsar Vegetarianen sedan fyra år tillbaka.

Vi käkade en glass på torget ihop. Sedan måndags så har Regnbågsprinsessan följt med henne överallt. Hon är helt enkelt i himlen. Både ongen och fisken (säkerligen..) Nu har hon tre olika fiskar! Regnbågsprinsessan får hon ta med sig överallt, var hon vill. Hon är numera Gukans bästa vän. Gurkan & Regnbågsprinsessan. Vilket dreamteam!

✕ Resor & Bravader | #regnbåge, #sportfiskeprylar | |
Upp