Snöslask, jobb & funderingar kring livets farhågor.

Klockan är strax efter 17.00 och här sitter jag. På jobbet. Har det bra, men väldigt lugnt. Och lugnt har det varit hela dagen. Skönt! Då har jag hunnit med lite annat också. Det är alltid, alltid ett stort tjockt plus!

Slasken är här. Såklart. Inte är det så att snön kan lägga sig för en gång skull, och stanna. Det är alldeles för varmt för det. Nog om vädret. Detta börjar bli en repetition utan dess like. Vad har jag annars gjort idag, då? Jo! Jag har testat linser hos Synsam. Vad det verkar som så passar dessa mig alldeles utmärkt. Jag ser bra (men lite suddigt ibland, verkar vara ok.) Kom nyss på nu att jag behöver mitt linsrecept så att jag kan köpa själv. Glömde totalt bort det när jag var där. Jag har kommit fram till att det inte alls är särskilt långt till Bromma Blocks från mig. Märkligt! Jag har alltid trott att det är hur långt som helst. Bortskämd med bil.

På tal om bil; jag har gjort syntest som nu har skickats till Transportstyrelsen! Wow. Jag har gjort det! Jag ska satsa på att ta mitt körkort innan novembers slut. Hårdträna. Gå på handledarutbildning med min karl. Göra den. Och sedan.. köra (!) Känner mig överväldigad. Äntligen ska jag, blott strax 26 år gammal ta det där körkortet en gång för alla. Så att jag kan köra min lilla Golf årsmodell 91. Som till råga på allt är turkos. Haha. Turkos. Den är alldeles fantastisk! Lite som en dröm. Jag har fått den av pappa, och kommer köra runt i den tills jag inte längre kan göra. Förmodligen av blindhet. Men vi får se. 

Utanför är det mörkt nu. Jag funderar kring vad vi ska äta ikväll. Jag har mina ideér, men vet inte riktigt hur det hela ska gå till. Jag åker hem snart och ser vad som händer. 

✕ Vardagligheter | |
Upp