Fröken Träds Radioprogramstips till nyfikna, ♥


MORDPODDEN: Den här podden tar upp verkliga mordfall och det som har med det rättsliga att göra. Mycket intressanta reflektioner! Jag sträcklyssnade på den här podden när jag började prenumenera på den. Jag fastnade direkt! Jag gillar att det inte finns någon som helst fiktion här. Bara verligheten när den är som jävligast.


P3 HISTORIA: Podden som handlar om historiska personer. Här får du lära dig mer om du sov (eller sket i) historielektionerna. En väldigt användbar podcast! Rekommenderar varmt. Alla avsnitt är välproducerade. Nya avsnitt kommer i januari 2018. 


THERÉSE & ZÄTA: En podcast som tar upp i princip allt du kan tänka dig. Kompispodd- deluxe! Varje gång det kommer ett nytt avsnitt så lyssnar jag. Zäta har till och med rymdfakta som ett litet inslag då och då. Ja, ni förstår såklart att detta är intressant (och svindlande!) 


THRILLERPODDEN: En spännande en. Skrattar en hel del också. Precis min humor! Lyssnansvärd, helt klart.


CREEPYPODDEN: Och sist, men inte minst! Creepypodden. Min favoritpodd alla tiders. Denna podd avhandlar allt som har med märkligheter att göra. Övernaturligheter, rymdvarelser.. det som får din ryggrad att isa helt enkelt. Jag älskar allt som har med det där att göra, så denna podcast passar en sådan som mig alldeles utmärkt! Ett nytt avsnitt släpps varannan vecka på måndagar vid midnatt. Lyssna, lyssna, lyssna! Den är fantastiskt välproducerad, ljudet är skitbra! Jack Werner & Ludvig Josephson är bäst. Punkt!✕ Böcker, Film & Radio | #creepypodden, #mordpodden, #p3historia, #thereseochzäta, #thrillerpoddden | |
Upp