Fjäderlampan har anlänt! | EOS Large från VITA.

Igår när jag kom hem från jobbet fick jag till min förtjusning se att vår fjäderlampa äntligen har anlänt! Den var fint nedpackad och jag bara vet att den kommer att sprida att riktigt vajert ljus i vårt nu väldigt mörka vardagsrum. Den har ett fint, varmt ljus. Ljuset kommer inte ens störa om man kollar en film. Ett stort +!


Vi beställde den på en sida på nätet under Black friday- rean. I skrivande stund minns jag inte alls vad hemsidan hette. Typiskt, va? Vi har väntat och väntat. I veckor. Fast det var det värt!


Ni ser fluffet! Just den här lampan är ljusbrun, men den finns även i vitt. Ni lär garanterat ha sett den tidigare. Den var varit hur populär som helst. Just nu ligger den på köksbordet och bara väntar på att hamna i taket.. så spännande att få se hur resultatet blir! Jag visar er när den är där den ska.

Imorgon ska vi fixa en förlängningssladd till den. I nuläget är sladden alldeles för kort om vi vill ha den centrerad i förhållande till soffan. I vår lägenhet är det tyvärr så att det inte finns några färdiga lampkåpor uppe i taket. Det gör inte det i nybyggda lägenheter. Det har med brandsäkerhet att göra, har jag för mig. Istället finns det ett lamputtag i väggen vilket betyder att man måste dra sladdar osv. Jobbigt. Tur att jag har en väldigt händig karl! Vill du veta mer om denna snygging, läs mer om EOS här!
 
✕ Inredning | #eos, #eosvita, #fjäderlampa, #inredning | |
#1 - - My Nadja Luong Phan:

älskar denna lampan!

Svar: Visst är den fantastisk! Vi har satt upp den nu, och den är alldeles UNDERBAR! :-)
frokentrad.se

Upp