En fredag, tankar om strumpbyxor & ostbågsmodell.

Fredagen är här. Och här sitter jag. Just nu är det ganska lugnt; så jag passar på att slappna av en stund. Det ser dystert ut idag. Här utanför är det grått och lite kyligt. Våren är om flera månader. Som jag längtar efter lättare kläder. Att få bära en tunnare jacka och ballerinaskor. Det känns som evigheter sedan. Men allt tar oundvikligen sin tid. Våren kommer när den kommer. Jag får vänta tålmodigt; som jag alltid gör. 

Fredag. Betyder ostbågar? Såklart. Jag ska gå in på Konsum innan jag tar mig hemåt. Ännu vet jag inte vilken smak jag ska snöa in mig på. Kanske, kanske ett glas vitt vin att skölja ned det hela med. Beroende på hur mitt huvud mår mot kvällningen. Haha. Vilken luxurös fredag! Så roligt har jag det. Just nu sitter jag och tuggar på ett halvt wienerbrööö. Ja, det är göttgöttigöttgött. Ibland har man det fint. Det gäller bara att se det fina i det fula asdeppiga vädret. Tjoho, liksom! 

Jag funderar på det där med strumpbyxor. Igen. Under halva mitt vakna tillstånd tillbringar jag min tid med att tänka på det där med dessa jävla strumpbyxor. Vilken modell använder du och var köper du dem? Jag tar tacksamt emot alla tips! Jag vill ha rediga strumpbyxor som verkligen håller. Jag tyckte att jag hittat ett par verkligt bra från H&M, och visst. Till viss del så är de väldigt bra. Fast jag tycker ändå att det lite för lätt går hål i dem för snabbt. Tips, tips, tips! Nä, nu ska jag jobba vidare. 
 
✕ Vardagligheter | |
Upp