- Horoskop 2018 / Oxen -

Sex/Kärlek: Det är nu det händer, kärleken, och du kommer inte undan! Som singel kan du räkna med att träffa någon med stor potential för framtiden, kanske är hen till och med en själsfrände. Har du en relation kommer ni att vilja ta större kliv framåt i år. Det kan handla om förlovning eller att ni flyttar ihop. Nu vill du visa hela världen att ni menar allvar med det ni har. Oavsett om du är singel eller i ett förhållande kommer du känna dig uppskattad och sedd. Februari och mars lovar grymt sex, juli bjuder på hetta och passion.

Skola/Jobb: Om du pluggar verkar studierna kunna bli intensiva. Här behöver du sätta upp tydliga gränser för dig själv vilken nivå du vill ligga på. Sänk kraven och sluta överprestera. Ett nytt du är på väg framåt, även i arbetslivet, och här kan det bli överraskningar som du utmanas och utvecklas av. Det blir ett intressant år där dina hjärteprojekt hamnar i fokus och där du också kan skriva under avtal eller hitta en ”partner in crime”.

Resor/Nöjen/Vänner: Dina vänskapsband blir starkare och du har möjlighet att lära känna riktigt bra vänner. Du vet också att dina närmaste vänner backar upp dig oavsett vad. Festligheter och tillställningar lär du få se mer utav och din nöjeslystna sida lär vakna till liv. Passa på att resa bort i juli, helst weekends där du kanske tar en sväng till en större stad, shoppar och lever livet de luxe.

Hälsa/Personlig utveckling: Nu är det läge att investera i dig själv, dina behov och det som du mår bra av. Håll nere på alla måsten och försök istället hitta nya sätt att bli inspirerad, kanske genom att prova något du inte har testat tidigare, som en ny sport eller genom att gå en kurs. Du suger in all info som en svamp och är redo att anta utmaningar.

Fokusera på: Dina närmaste relationer och nöjen!

 

 Vill du också se vad som väntar dig kolla HÄR! 

✕ Vardagligheter | |
Upp