Sjösjukan | 13 februari 2018.

I söndags drabbades min kropp av någon form av en snabb, tillfällig sjösjuka. Nu mår jag bättre. Vill inte prata om det. Helst gömma det under mattan. Okej? Haha. Bra, då säger vi så. Skönt i varje fall att jag inte drabbas varje år, trots att jag har en storliten Gurka här hemma. För att inte glömma: PEPPAR, PEPPAR, PEPPAR, PEPPAR, PEPPAR (!)


Jag känner mig lite ny. Har inte haft smink sedan i söndags och går runt och myser i bekväma kläder. Sämre kunde jag helt klart haft det!

Igår var jag soffliggandes och vilade. Vilket också gjorde en fin inverkan på mina trötta fötter (låter som en krumpkärring just nu.) Så.. ja! Jag känner mig bättre än någonsin, bara lite magont kvar. Sedan är jag väl nästan helt som jag ska igen. Kaffet smakade helt okej imorse. Snön yr här utanför. Bredvid mig ligger min kära tax och i sovrummet för Gurkan en egen monolog med någon jag inte kan se. Alltid lika härligt & välkommet!

Jag vet inte vad vi ska syssla med idag, riktigt. Ta det lugnt innan "vardagen" börjar imorgon. Imorgon tänkte jag vara hemma och sy. Har en idé som jag är nyfiken på att se hur resultatet skulle kunna bli. Tur att jag har bakplåtspapper här hemma. Sedan är det väl bara.. att nåla och hugga i! På tal om något helt annat; Jag trivs här inne på bloggen mer och mer! Tänkte att det möjligtvis är bra för er att veta om det. Nu när jag har en egen domän, ingen skitreklam osv. Det gör mycket för helheltsupplevelsen, inte sant? Proffsigare! 

✕ Vardagligheter | |
Upp