En ny kalender, huvudlösa barn och en svintjock äggmacka.

Såhär såg min gårdag ut. Jag klädde på det huvudlösa barnet. Kändes mycket olustigt på alla sätt och vis. Liksom.. skräckblandad förtjusning. Hoppade högt första gången jag såg denna lilla olycksaliga krabat. Har jag någonsin nämnt att jag inte gillar skyltdockor? Förmodligen ett trauma efter House of wax från 2005. Nä, fy helvete. Nu pratar vi om något roligare!


Sedan var jag på jobbet till 16 innan jag åkte hem till oss för att hämta min Gurka.

I Bromma finns det en perverst jultokig person som gillar att smycka sitt närområde. Väldigt fint! Så jag klagar inte; tvärtom! Det är roligt med folk som vill balla ur offentligt. Vågar. Tar för sig! Helt enkelt skiter i vad grannarna ska tycka. 

Det var gårdagen. Vad har jag lyckats göra idag då? Jo, lämnat mitt lilla barn hos sin pappa. Gått ut med taxen och tagit henne till hundrastgården. Det gillade hon mycket. Så mycket att hon till och med apporterade (!) endast en gång. Detta har inte hänt på 7 år. Så jag antar att hon var väldigt entusiastisk. Och så var det den där svintjocka äggmackan. Gjorde en likadan till min karl. Det blev gott! Kanske kommer jag att klara mig till middagen ikväll? 

Julklappar börjar bli färdigbeställda, check! Inte skjuta upp mer nu. Nej, åh nej. Vara i tid och myshämta klapparna. För att sedan slå in dem och slänga dem under granen. No more stress!

✕ Vardagligheter | |
Upp