Nyanlända skatter från Adolf Fredriks Kyrkogata.

Igår tog jag mig en sväng förbi Myrorna. En av mina absoluta favoritloppisställen. Där har jag ofta hittat bra grejer. Och faktiskt inte så sällan rätt gamla saker! Just den här butiken ligger farligt nära Pernbys. Så ni kan förstå att jag har varit stammis där! Inte helt omöjligt att personalen började känna igen mig. För till och med jag började känna igen dem och jag är något ansiktsblind på längre avstånd. Haha. Kolla här!


Den runda silverbrickan fick jag ge 15:- för. Det vita smyckesskrinet gav jag 35:- för. 


Duken är inget loppisfynd fast den är skitsnygg. Den har jag fått efter farmor! Kommer ihåg att hon hade den på sin lilla balkong eftersom det är en plastduk med tryck på. Fantastisk!


Ser ni detaljerna? Jag älskar det som är snirkligt och guldigt. Undrar hur gammal den kan vara, egentligen? Någon som har en aning?


Rosbrickan fick jag ge 50:- för. De två svarta skålarna 10:-/styck. Skålarna ska jag ha som hundskålar i ateljén. Det är onödigt att jämt köpa nytt. Keramik/metall är dessutom att rekommendera vad gäller matskålar för djur. Har du plast, släng med en gång. Det samlas mycket lättare bakterier i dem! 


Brickan föll jag för direkt. Hur gammal kan den vara, då? Jag har svårt att tidsbestämma den. Det verkar dock som att den är i original. Den är helt gjord i trä. Lite ovanligt!

Sist men inte minst; En kudde med små, små detaljer! Den fick jag ge 40:- Ett riktigt fynd då den är så gott som ny, vad jag kan se! Om du också är nyfiken på en av mina favoritloppisar inne i stan så ligger just den här Myrorna HÄR! Den butiken vill ingen av er missa, lovar!

✕ Loppisskatter & andra fynd | |
Upp