Det högerextrema kakhålet, tveksamheter och irritation | 09.10

Nu såhär på morgonqvisten har jag fått några nya ideér. Det är förvisso ideér som jag gått länge och funderat på. Jag tänker inte avslöja för mycket mer än att jag är arg. Irriterad. Rent av förbannad. Jag tänker att jag borde göra något med det. Laddar liksom upp för en vecka i ateljén. Vara för mig själv. Bara min kamera och jag. Möjligtvis några stolar också. Om jag får tag i några exemplar. Vet precis vilken jag är ute efter. Då gäller det att jag ska ha lite tur också. För att hitta en likadan. På Blocket, kanske?

Just nu sitter jag och dricker mitt kaffe. Med inget vatten. 100% mjölk. Som världens värsta caffe latte, typ. Nyligen var jag och Abra ute på promenad. Jag gick snabbt eftersom jag var arg. Irriterad. Rent av förbannad. Det är så skönt med promenader om ilskan springer runt i ens kropp, känner ni också så? Bara att gå extra snabbt, extra hårt. Känna hjärtat pumpa blod till det som vill ta sig ut. För att ge er en ledtråd till vad jag stör mig så inihelvete på: "Alltså jag TITTAR inte ens på konst. Jag har bara massa högerextrema åsikter som de högerextrema själva har fyllt mitt lilla kakhål med. Jag yttrar mig bara just för mina kulor vibrerar i takt till mitt facebookflöde. Själv har jag inte hjärnkapacitet att tänka själv." Vilket kanske är synd men finns potettialen? Har den någonsin funnits där? Tveksamt. På ett annat sätt är det kul att så enormt jävla lite kan uppröra en hel hop från apornas planet. Ändå. Sorgligt. Att inte kunna tänka själv. Låta sig styras. Att inte ha egna åsikter. I slutändan blir det pinsamt. 

Jag känner mig irriterad, som ni förhoppningsvis förstår. Jag är så.. trött? Samma känsla infinner sig hos mig som när Hitler förbjöd modern konst. Kolla HÄR för mer information (om du nu inte är fullständigt sinnesslö och inte kan läsa mer än 20 tecken efter varandra.) Haha. Hahaha.
 
✕ Konstnärsliv | |
#1 - - Jolin:

Vilken fin och inspererande blogg du har!

Upp