Den slutgiltiga vridningen i en slappare dimension.

Helgen är över och en ny vecka påbörjades sent inatt. Måndag, hörni! Jag känner mig inte direkt skitpeppad. Tråkigt, men sant. Imorgon ska jag till tandläkaren redan 08.20 (!) och med mig tar jag Gurkan som för stunden inte har börjat sin nya förskola än. Vi får hoppas att hon inte tycker att det är alltför läskigt när jag ligger där och gapar, något hjälplös. Jag känner att jag skulle behöva gå upp tidigare än vad jag gör. Alltså, det är inte så att jag sover bort hela morgonen men jag ligger fortfarande i sängen. Och där kan jag läsa i upp till 2 timmar. (Och då vaknar jag runt 07.00...) Jag skulle behöva ta tag i mig själv och påbörja min dag direkt annars så känner jag mig så enormt slapp. Det känns inte på något sätt bra! Jag har börjat bli lite slö. Jag tycker att 08.20 är MORGON. Fast det är det självklart inte. Klockan börjar då närma sig halv nio och det är rätt sent. Jag måste skärpa mig! Detta är inte på något vis vettigt, jag vet. 

Idag ska jag hämta Gurkan lite tidigare eftersom hennes förskola stänger tidigare. Som tur är så jobbar jag inte idag. Det känns skönt att det inte är så många vändor för oss till/från Farsta strand kvar nu. Att Gurkan inte kommer att pendla längre på det vis som hon gjort under en ganska lång period. Snart är det hela över, och jag kommer att fira med en dans eller tre. Snart ska jag plocka ihop min väska och ge mig av med Abra som sällskap. Det kommer att bli så enormt skönt att vara hemma sedan, med Gurkan i behåll. Jag vet att hon tycker att det är hur tråkigt som helst med den där långa resan som aldrig vill ta slut. Håller med henne fullständigt. Jag är så färdig med Farsta s att det finns inte. När Gurkan inte längre går i förskolan där så vill jag aldrig mer åka dit. Så pass less är jag på det. Jag kommer heller aldrig att behöva åka dit. Varför skulle jag? Det är på helt fel sida av stan och dit kommer jag aldrig någonsin ha några ärenden. 

Klockan börjar närma sig 13.30 mina vänner. Så nu ska jag börja röra mig mot andra sidan stan. Vi ses och hörs! Har några roliga inlägg som jag vill dela med er, har fnurat på dem nu ett par dagar. Mina ideér bara växer.. 

✕ Vardagligheter | |
#1 - - madabouttea.se:

Fin du är!

Upp