Kaffet står och kallnar, ungen är i badet & taxen käkar knäckebröd.

Här var jag. I söndags med röda läppar. Idag är jag inte lika tjusig i randigt från topp till tå. Jag har hostat natt och dag, det ger inte med sig. Harklar mig som en gubbe med lössnus svajandes. Känner mig inte på topp just nu. Ser dåligt, gör mig illa.. går in i saker. Välter omkull välfyllda glas med c- vitamin. Nej, jag har haft najsigare dagar. På den tiden när jag var medveten och närvarande. Ha, ha. 

(null)
Därför har jag nu kokat mig själv en rejäl kopp kaffe med mycket mjölk. Riktigt kaffe (malda bönor från Konsum, med kaffe & vaniljsmak!) Allt detta i en jättemugg. Som egentligen passar sig bäst till blåbärsthé. Men vad gör en inte? 


Ja, det är huvudsakligen bara att skumma på. Jag är en jävel på skummad mjölk. Vill du ha, eller? 

Som sagt. Kaffeporr! Min dag som jag har framför mig kommer att spenderas tillsammans med Gurkan och Abra. Vad vi hittar på och inte, det återstår att se. Jag ska sätta mig vid symaskinen och knåpa vidare med mina väskor som är under tillverkningsprocessen. Kaffet ska drickas upp.. lunch ska lagas. Ett rum ska kanske möbleras om (?) och piffas till. Så småningom även målas om. Ni får följa med, helt säkert.

✕ Vardagligheter | |
Upp