Finns Konstfack i Göteborg?

Haha (ett skratt med chans för konstpaus.) Jag börjar mitt inlägg med ett litet lätt skratt. För att lätta upp stämningen och för att komma i fas ej vid köksbänken. Kastrullporr? Till er som läser det här inlägget, för att klargöra - Bilderna är inte och ej i kronologisk ordning. Ifall det nu skulle vara så att det är någon som är mycket noga med just detta. Ifall du känner igen gatorna och kan alla gatornas namn baklänges rabblandes i sömnen helt självständigt och på eget initiativ. Som tycker att det är blodigt allvar det här med gatubilden och vill göra en analytisk prognos av mitt trasiga psyke, alternativt konstruera en ny bomullstops för genusintresserade pensionärer som inte går ut så ofta som de önskar. Bilderna ligger utan inbördes mening. Vem bryr sig om ordning och regler när man kan göra som man vill? Nu tycker jag att vi avslutar denna extremt långa och onödiga inledning och tittar kritiskt på bilderna och analyserar dem tillsammans i tystnad. För en gångs skull. Silvertejp har aldrig varit så kul som nu.


Ser ni de båda kvinnorna? Titta noga på deras fötter. Varför är vänster fot först och inte höger? Är det en slump att bägge har fötterna på samma vis? Betyder det här att de båda är något dragna till vänster? Detta är en något extremt gest, känner jag. Troligtvis är de båda vänsterextremister på metanivå.


Här finns det ingenting att analysera. En fulländad bild, om du frågar Konstfack i Göteborg.


I denna bild kan vi dra slutsatsen att konsumtion är centralt i denna stad som är något mindre än Stockholm. Hur många centimeter kan det röra sig om? Påsar som hänger och slänger varstans tyder på överkonsumtion av kaffe. Det i sin tur är inte någon glädje för tidigare filmskapare och strumpbyxbärare. För det är någon jävel som ska plocka ihop de där satans kaffebönorna också. 


Mm. Som Sture P fast någon annanstans.


Ser ni mannen nere till höger? Vad gör han där? Han förstör analysen av det ensamma barnet som knappt syns. Kanske syns han knappt eftersom han inte finns. Ser ni barnet? Som tittar ut i fjärran? Nähä. Det tyder på svag karaktär och tidigare dvärghattsbeteende i den anala fasen.
 

Stora Teatern? (...)


Vad gömmer sig i gubbens portfölj? Vad känner ni inför hans blottartrenchcoat? Ligger inte gatustenarna lite väl symmetriskt för att anses vara drastiskt? 

Här får bilden tala för sig själv. Själv känner jag att den pratar ganska högt. Primalskriker.

Upp