Att slänga i sig maten vid datorn och maniskt räkna tecken i väntan på att färdigställa titeln.

Hej på er! Jag är nu uppe i över 12 000 tecken i min novell. Jag fnurar på titeln. Den 30 juni ska den skickas in. Vara färdig och redo att skickas iväg med hjälp av mejlen. Som på den moderna tiden. Jag känner mig enormt peppad! Jag har en historia som jag vill berätta om. Fila på. Lägga till och dra bort. Vilken jävla process det är att skriva längre texter! Det är så himla kul! Jag trodde inte att jag skulle klara det. Mitt självförtroende vad gäller längre texter har varit körd i botten. Jag är van vid att skriva kortare, direkta texter så detta är verkligen något helt nytt för mig. Här börjar det byggas självförtroende! Det känns så befriande. Jag stormmyser här i min lilla etta. 

Det känns som att jag hittar en ny plattform att befinna mig på. Nu kan jag gå hit när jag vill, vilket är skitroligt! Jag har länge velat promenera dit men inte alls vågat. Har inte kunnat ta mig för. Kanske befunnit mig rakt i det stormiga? Inte kan man då bara ta sitt paraply och sticka till ett ställe man inte känner till. Omöjligt. Alltför vågat. Nä, hörni. Jag är glad att jag är här idag! Det krävdes en tid och en hel del mod. Men.. nu är jag där jag ska vara! Glad, glad, glad över detta! 

Vad ska jag mer göra idag då, förutom att skriva? Jo, jag håller i skrivande stund på att tvätta kläder. Jag vågade mig ned i tvättstugan trots okänd bostadsgäst. Ikväll ska jag äta middag ute med familjen för min sambo fyller år imorgon. 28 år. Gammal. Haha. Nä, jag skojar bara. Jösses. Snart är jag där själv, närmare trettio. Fast det gör knappast någonting! Jag har länge trott att jag är född någon gång i början på åttiotalet. Men jag är egentligen en bra bit över trehundra. Det ska bli mysigt att fira honom ikväll. För imorgon smäller det! (Och inte jag, förhoppningsvis!) Han har tjatat om att äta asiatiskt fast jag har sagt nej, så ikväll blir det extra festligt för honom. Jag hittar med all säkerhet något kul att knapra på. Vi får väl se!

Upp